Vi trenger flere kloke hoder som vil være med å bygge firmaet videre.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass der arkitektur, landskapsarkitektur og arealplaner utvikles i godt sammensatte team på tvers av fagene, med oppgaver som spenner fra det aller minste møbel til de større bydelene.

Arbeidsplass vil være på Notodden, midt i verdensarven, i flotte nyoppussede lokaler fra nyttår 2019.

Arealplanlegger med minimum 5 års erfaring: Vi trenger deg som er i stand til å arbeide selvstendig og i team, som er sterk på arealplanprosesser og gjennomføring av små og store plansaker, med erfaring fra offentlig og/eller privat virksomhet. Det skader ikke om du i tillegg har god markedskontakt og kan være med på å hente inn oppdrag fremover. Forutsetning at du har kunnskap om og erfaring fra ulike typer dataverktøy som benyttes for reguleringsplaner, vi benytter Focus arealplan og Civil 3D.

Sivilarkitekt med minimum 3 års erfaring: Vi trenger deg som har fått noe erfaring i bransjen, og som kan vise til at du kjenner til byggeprosessen fra skisse til ferdig bygg. Du er god på digital fremstilling/presentasjonsmateriell og 3D-arbeid. Du må være glad i å jobbe i team, men også like å arbeide selvstendig. Forutsetning at du har kunnskap om og erfaring fra ulike typer 3D dataverktøy, vi benytter ArchiCAD.

Felles for stillingene er at du har universitet/ høyskoleutdanning innen arkitektur/ landskap/ arealplanlegging el. tilsvarende, har god kunnskap om Plan- og bygningsloven, kunnskap til Adobe programmer, gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Spørsmål om stillingene kan stilles til daglig leder Stine Nyheim Folseraas på telefon 90 92 54 12, eller styremedlem Tine Schia på telefon 91 12 01 70.

Vi håper at akkurat du kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss, og ser frem til å høre fra deg!

Søknad sendes til firmapost@sras.no innen 15.august.